Kuala Lumpur: Quill City Mall Kuala Lumpur menyambut tahun baru lunar dengan tema bunga, “Blooming Spring.” Pasaraya telah mengubah Atrium utamanya menjadi taman musim bunga yang mekar yang memaparkan bunga gergasi berwarna-warni dan burung-burung emas mengelilingi hiasan dalam gerakan terbang dengan itu meningkatkan suasana Tahun Baru Cina.

Pembeli boleh merasai pengalaman musim bunga di pusat membeli-belah ini Tahun Baru Cina dari 15 Januari 2019 hingga 17 Februari 2019.

Quill City Mall KL sedang memulakan konsep baru Tahun Baru Cina ini yang pertama melancarkan “Scan & Huat!” Yang menggabungkan kod QR ke penukaran hadiah. Pembeli dikehendaki mengimbas kod QR khas di Atrium utama sebagai ganjaran.

 

Pembeli berpeluang untuk memenangi Sofa GINTELL DeVano SL ROSEmantic bernilai RM9,988, sebuah beg bagasi Hegel, baucar dari Hamleys, NEXT, Quill Automobiles, restoran Manhattan, Kedai Nasi Ayam, DubuYo, Pancake House, Photobook Malaysia, BOFT, Mr. DIY, Kerja-kerja Juice, Glow & Glamor dan banyak lagi tertakluk terma dan syarat.

Dalam kempen Tahun Baru Cina tahun ini, pada 19 Januari 2019, kempen tematik 8TV CNY “CNY So Happy” berlangsung di pusat membeli-belah untuk mengalu-alukan tahun baru yang meriah bersama para pengunjung.

Program “8TV CNY So Happy Mobile Truck” adalah satu aktiviti yang telah diadakan khas bersempena pelancaran yang berlangsung pada 19 Januari2019. Pengunjung telah menikmati hari keseronokan dan permainan dengan selebriti 8TV dan artis kegemaran mereka seperti Jordan Sen, Emily Chan, Natalie Ng, Haoren, Gary Yap, Wind Lee dan Lynn Lim.

Pembeli juga telah berpeluang menyertai pertandingan “CNY So Happy TikTok”. Mereka hanya perlu lakukan gaya seperti “So Happy Mobile Truck” untuk merekodkan video TikTok mereka dengan mesej khas kepada orang yang tersayang.