Bangi – Menjadi lumrah setiap wanita sanggup berhabis ribuan ringgit hanya untuk kelihatan cantik dan menawan. Kulit yang cantik dan bersih amat sinonim kepada bukan sahaja wanita malah lelaki juga yang amat mementingkan penampilan.

Justeru, Angsa Emas Beaute melalui kepakaran dan dan penyelidikan mengambil inisiatif membantu para wanita menyerlahkan kulit yang cantik, awet muda dan putih mulus. Magical C Pure (MCP) merupakan produk baharu yang dikhususkan bagi merawat dan mengekalkan kesihatan serta keanjalan kulit bukan sahaja kepada wanita malah lelaki sesuai untuk semua peringkat umur.

Diasaskan oleh pasangan suami isteri Mohd. Hassanaim Fauzi dan Farah Adila, menjangkakan produk yang mengandungi 100% vitamin C dan bahan oragnik ini bakal menjadi produk pilihan wanita asia. Mula dipasarkan pada tahun 2018, kini mereka mempunyai ramai stokis dan agen di seluruh Malaysia, Sabah dan Sarawak, Indonesia dan Brunei.

“Magical C Pure sudah mula berada di pasaran sejak 2018 dan Alhamdulillah, sehingga kini kami mendapat respon baik dari pengguna dan ada diantara mereka turut berdaftar menjadi stokis kami”

“Rata-rata pengguna akan ulang beli produk ini kerana yakin akan keberkesananya” katanya kepada Malaysianews TV.

Mastura Hassan, stokis terbesar di Johor pula menyifatkan pemilik Angsa Emas Beaute sebagai uasahawan yang baik dan tidak mengejar untung semata-mata, malah sentiasa membantu para stokis dan agen dalam pemasaran produk.

“Saya adalah antara stokis Angsa Emas Beaute terawal dan Alhamdulillah saya kini sudah mampu menjana pendapatan lumayan melalui produk mereka. Saya juga turut menjadi pengguna produk ini dan ramai menegur tentang perubahan positif keatas kulit saya dan ini secara tidak langsung, mereka juga turut membelinya melalui saya”

 

“Saya amat menyeru kepada para wanita diluar sana yang ingin menjana pendapatan tambahan, sertailah keluarga Angsa Emas Beaute” katanya.

Ditanya mengenai kebaikan produk ini, beliau menjelaskan MCP ini berfungsi sebagai agen memelihara, merawat dan melindungi kulit. Selain itu, ia juga mampu mencerahkan kulit, mencantikkan rambut dan kuku, merawat tumit pecah, menstabilkan hormon, menutup liang pori dan memudarkan jeragat.

Lebih istimewa, ia juga mampu meningkatkan imunisasi, menurunkan berat badan malah berfungsi sebagai penggalak susu (milk booster). 

Dipasarkan pada harga yang sangat berpatutan hanya RM 39.90 sahaja untuk sekotak, ianya merupakan produk kesihatan dan kecantikan terbaik mampu milik yang mempunyai banyak kelebihan. Bukan sahaja MCP, mereka juga merupakan pengeluar produk kosmetik foundation 24K gold yang amat ringan dan mesra kulit. Berasaskan air, ianya merupakan foundation terbaik yang tidak mudah merekah dan tidak bercapuk.

Menurut Puan Farah Adila, Angsa Emas Beaute kini sangat mengalu-alukan kepada para wanita mendaftar sebagai stokis, agen mahupun dropship untuk menjadi pengedar mereka. Pelbagai keistimewaan menarik ditawarkan kepada anda yang telah mendaftar. 

Bagi anda yang ingin menjadi sebahagian keluarga besar mereka, bolehlah terus melayari laman sosial rasmi di facebook: angsaemasbeaute atau instagram: angsaemasbeaute_hq.

Advertisements