Petaling Jaya – Kegembiraan Krismas semakin dirasai di Pusat beli belah IPC. Pusat membeli-belah yang mesra komuniti ini bersama meraikan kemeriahan dengan tema ‘A Wondrous Winterland’ yang penuh unik dari keseronokan berbelanja, aktiviti perayaan dan tawaran eksklusif bermula kini hingga 1 Januari 2020. Tahun ini, perayaan ini lebih bermakna kerana ia juga menandakan ulang tahun ke-16 IPC.

Dengan kerjasama Toblerone iaitu coklat segi tiga yang diminati ramai, Pusat beli belah IPC akan membawa pembeli dan pengunjung menikmati perayaan yang penuh dengan rasa manis dan kegembiraan. Pembeli akan dapat masuk ke dalam dunia kristal berlian gergasi yang mempunyai pokok Krismas 15 kaki di dalam, sementara anak-anak boleh melakukan lawatan di sekitar kawasan persiaran yang penuh dengan Tomtes 3D dalam perjalanan menaiki kereta api ajaib.

Pengunjung boleh mengabdikan momen foto Insta yang menarik. Pengunjung juga boleh menikmati pelbagai jenis aktiviti dan bengkel sepanjang hujung minggu dalam tempoh perayaan. Aktiviti ini dibuat untuk memenuhi kepentingan dan keperluan ahli keluarga yang berbeza. Aktiviti menyeronokkan ini sesuai untuk keseronokkan berganda seluruh keluarga.

Sempena sambutan ulang tahun ke-16, tahun ini, Pusat Beli Belah IPC akan memperluaskan hubungannya dengan rakan kongsi dan pembeli menerusi program kesetiaan baru yang dikenali sebagai IPC Tack Club, bagi para pembeli menikmati lebih banyak hadiah dan faedah dari pusat membeli-belah.

‘Tack’ yang bermaksud ‘Terima Kasih’ dalam bahasa Sweden akan menawarkan pelanggan dengan faedah dan ganjaran untuk setiap pembelian di pusat membeli-belah. Program ini akan memanjangkan keupayaan digital IPC yang berjaya, berikutan kejayaan ciri Mood Menu memenangi anugerah – untuk memainkan peranan aktif dalam membentuk pengalaman pembeli sebelum dan selepas lawatan mereka.

Program kesetiaan yang didorong oleh data secara rasmi akan tersedia di aplikasi mudah alih IPC Pusat Aplikasi pada 2 Disember 2019. Program yang didigit sepenuhnya akan memerlukan pendaftaran sekali dalam aplikasi mudah alih untuk mengenali setiap keahlian. Pembeli hanya perlu mengimbas kod keahlian digital mereka pada aplikasi mudah alih pada masa hadapan untuk menikmati hadiah dengan pembelian pada perbelanjaan yang lebih rendah.   Ciri baru ini juga akan mengintegrasikan IPC Små Club untuk anak-anak, di mana ahli sedia ada boleh memperbaharui keanggotaan mereka secara percuma pada aplikasi itu sendiri.

Dengan lebih daripada sekadar hiasan perayaan, pembeli juga akan diberi ganjaran semasa musim perayaan mulai kini sehingga 1 Januari 2020: –

1) Setelah pendaftaran, sebagai hadiah selamat datang, ahli-ahli IPC Tack Club akan menikmati satu ais krim percuma dari IKEA IPC Små Club.

2) Ahli baru dan sedia ada akan menerima freebie apabila mendaftar dan memperbaharui keahlian masing-masing.

3) Ahli IPC Tack Club boleh menebus satu (1) set 2020 kalendar jadual IPC dan Toblerone Milk 100g | Dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM50 dalam satu resit tunggal Ahli IPC Tack Club boleh menebus satu (1) set Beg Cooler, 2020 kalendar jadual dan Susu Toblerone 100g | Dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM400 dalam gabungan maksimum 2 resit

Untuk maklumat lanjut mengenai ‘Wondrous Winterland’ Pusat Beli-belah IPC, senarai aktiviti perayaan, atau IPC Små Club, layari www.ipc.com.my