Mission lancar snek jagung dengan tiga perisa baharu

Kuala Lumpur – Mission Foods yang dikenali ramai sebagai antara jenama snek sihat kini menampilkan kerepek dengan tiga perisa baharu. Diperbuat daripada 100% jagung, 30% minyak kurang daripada kerepek kentang, tiada warna buatan, rasa atau pengawet.

Terdapat 3 perisa yang diperkenalkan iaitu Mission Peri Peri Corn Strips, Mission Tom Yum Corn Strips dan Mission Szechuan Spicy Seafood Corn Strips.

 

Setiap perisa didatangkan dengan keunikkan rasa yang pastinya memikat jiwa terutama kepada penggemar snek sihat. 

Dengan minat yang meningkat dalam semua perkara yang sihat seperti makanan bersih dan trend ‘superfood’, para pengguna lebih berminat mencari bahan-bahan kaya nutrien dengan faedah kesihatan seperti kepingan jagung yang semakin popular. Serat, asid lemak omega-3, vitamin dan mineral adalah kata kunci bagi mereka yang ingin mengambil pendekatan yang lebih bijak untuk menghidangkan makanan ringan.

 

 

Bersempena dengan pengenalan produk ini juga, pihak Mission Food turut menganjurkan kempen #RipStripSkiptheDip yang mana melibatkan 3 orang rappers Malaysia iaitu Sophia Liana (dari kumpulan De Fam), Juzzthin dan Loca B.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s