Kenny Rogers ROASTERS lancar menu ilham dari Korea

Kuala Lumpur – Kenny Rogers ROASTERS (KRR) akan menyambut tahun ini dengan ucapan “Annyeonghaseyo!”. Dengan kempen Chikin Craze yang diilham dari negara Korea melalui menu Seoul Sedap Chikin yang mampu membangkitkan selera peminat K-pop.

KRR akan memberi ganjaran kepada dua ‘pasangan pelanggan bertuah yang memenangi perjalanan percutian impian ke Seoul, Korea dalam peraduan’ Seoul in Love Contest ‘. Untuk menyertainya. pelanggan hanya perlu mengimbas kod QR pada paparan Chikin Craze yang terletak di restoran atau ke platform media sosial dan laman web KRR untuk pautan peraduan apabila membeli mana-mana set Seoul Sedap Chikin. 
Hanya menjawab 2 soalan mudah dan lengkapkan slogan hantarkan melalui borang Google antara 20hb Januari hingga 12hb April 2020.
 
Hadiah Utama merupakan perjalanan 5 hari 4 malam untuk (2) dua orang ke Seoul, manakala hadiah Kedua adalah perjalanan 4 hari 3 malam untuk (2) dua orang ke lokasi sama. Hadiah lengkap termasuk tiket penerbangan, penginapan hotel dan kredit Klook.
Pemenang hadiah saguhati akan memenangi Kad prabayar KRR bernilai RM100 setiap satu.
Rasakan nikmat ayam goreng citarasa autentik bergaya Korea dengan pilihan rasa sos cili manis dan sos bawang putih yang popular. Dihiasi dengan biji bijan yang merupakan simbolik makanan Korea. Rasai pengalaman menikmati nasi berasas beras wangi yang cukup lazat.
Para tetamu boleh memilih pilihan Seoul Sedap Chikin dari pelbagai pilihan seperti berikut:
1) Set sup Seoul Sedap Chikin: RM 27.80 – 2 keping ayam goreng Seoul Sedap Chikin (dengan pilihan cili manis, bawang putih atau campur) + nasi bawang putih Seoul Sedap + sup cendawan Kenny dan Sup Ayam + 1 biji muffin.
2) Set Seoul Sedap Chikin Meal: RM 21.80 – 2 keping Seoul Sedap Chikin (dengan pilihan cili manis, bawang putih atau campur)+  nasi bawang putih Seoul Sedap ATAU kentang goreng wedges.
3) Set Seoul Sedap Chikin Family Feast: RM 98.80 – 6 keping Seoul Sedap Chikin (dengan pilihan cili manis, bawang putih atau campur) + 2 hidangan tambahan a la carte + 4 biji muffin + 1 botol 1.5 liter Coca-Cola.
4) Seoul Sedap Chikin (3 keping): RM 24.80 dengan pilihan sos cili manis dan bawang putih.
5) Seoul Sedap Chikin (6 keping): RM 46.80 ddengan pilihan sos cili manis, bawang putih atau campur.
6) Nasi bawang putih  Seoul Sedap: RM 8.50
Padankan makanan dengan segelas minuman Orenji Splash yang cukup menyegarkan dengan kepingan limau asli (RM 8.80 dengan pembelian mana-mana Seoul Sedap Chikin).
Untuk mengalu-alukan kedatangan tahun baru. KRR turut memperkenalkan Reka bentuk Kad KRR baru bertemakan ‘Blossom’ yang memaparkan motif dan warna ‘Batik yang diilhamkan’ yang membawa budaya Malaysia yang meriah.
Bermula januari 2020, tetamu yang mengaktifkan atau menambah nilai RM100 kedalam Kad KRR akan menikmati hidangan Nasi Lemak Solo Kenny secara percuma. Walaupun dengan pengaktifan sebanyak RM50 dalam Kad KRR, para tetamu berpeluang mendapat baucer Beli 1 Percuma 1 Quarter Delight Meal termasuk Kenny’s Quarter Meal dan sup ayam serta sup cendawan Kenny’s.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s