PG Mall adalah merupakan platform atas talian untuk membeli belah mahupun berniaga. Anda boleh pilih kategori sebagai shoppers atau sekiranya anda seorang usahawan yang memerlukan satu platform atas talian bagi memasarkan produk anda secara Iebih meluas, inilah pilihan terbaik untuk anda menjana pendapatan sambil membeli-belah.

Sebagai pengguna, banyak manfaat yang boleh didapati di PG Mall ini. Melalui sumber dari Mapping Malaysia Leading E-commerce Players di iPrice insight, PG Mall kini berada di tangga ketiga teratas. Ini menunjukkan PG Mall kini menjadi platform pilihan ramai yang mudah dan sistematik.

Kali ni lebih banyak promosi! Lebih banyak diskaun dan lebih banyak pulangan tunai untuk dimenangi.

Nak tahu promosi apa yang dimaksudkan dan macam mana caranya nak nikmati semua promosi ini? Teruskan skroll ke bawah.

Diskaun 20% dengan berbelanja minimum RM30 menggunakan Maybank QRpay!

Bagi anda yang belum pernah menggunakn platform PG Mall, kami ingin kongsikan yang sebenarnya mereka merupakan pusat membeli belah atas talian yang menawarkan pelbagai jenis produk yang terdiri daripada barangan perhiasan wanita, barangan perhiasan rumah, baju, kasut, barangan elektrik, makanan, barangan keperluan harian dan pelbagai lagi.

Paling menariknya kali ni PG Mall buat promosi hebat untuk para pelanggan dengan memperkenalkan cara pembayaran melalui Maybank QRpay.

Tidak perlu susah-susah nak buat online transfer atau isi butiran kad debit atau kredit , hanya guna Maybank QRPay  sahaja. Anda hanya perlu scan dan bayar. Mudah dan pantas.

Tambah menarik bila anda buat pembayaran menggunakan Maybank QRPay sebanyak dua kali sepanjang tempoh kempen, anda layak untuk menikmati diskaun sehingga 20% apabila berbelanja minimum RM30. Kempen ini bermula pada 4 Mei sehingga 26 Jun 2020. Ini bermakna, anda berpeluang menikmati ‘Durian Runtuh’, sebanyak RM40 apabila berbelanja dua kali sepanjang tempoh kempen hanya di PG Mall.

ConsuMerchant: Pulangan tunai sehingga 3.5% (setiap masa)

Banyak lagi yang anda boleh nikmati dari PG Mall? Tentu ramai tak tahu pasal pulangan tunai sepanjang masa ini. Sudah tentu, anda boleh menikmati pulangan tunai sehingga 3.5% daripada jumlah perbelanjaan apabila anda kongsi pautan (share referred link) kepada pengguna baru PG Mall.

Walau bagaimanapun, pemberian cashback tertakluk kepada terma dan syarat. Nak tahu lebih lanjut? Anda klik link ini <https://pgmall.my/consuMerchant-concept>.

 

Membeli-belah dan nikmati ganjaran hebat!

Jadi, tunggu apa lagi?  Jom klik  PG Mall  sekarang untuk merasai pengalaman beli belah dengan ganjaran terhebat. Lagipula dah boleh bayar guna Maybank QRPay. Kami yakin pengalaman online shopping anda akan jadi lebih menarik dan seronok tanpa perlu dedahkan maklumat kad debit dan kredit anda. 

INFO:

Website: www.pgmall.my
Facebook: https://www.facebook.com/PGMallofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/pgmall.my/